<>

Ανακοίνωση του Οίκου Πρόνοιας της Ιεράς μας Μητροπόλεως για την διεξαγωγή της φετινής μεγάλης Φιλανθρωπικής βραδιάς.

Categories: Τελευταία νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ) ΛΕΥΚΑΔΟΣ, κάνει γνωστό σε όλους ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί από το Γηροκομείο μας η Φιλανθρωπική Βραδιά, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για τη λειτουργία του.

Όλοι γνωρίζεται την πολύχρονη προσφορά του στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή οι κλίνες του είναι 30 και φιλοξενεί 35 γέροντες, αφού έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και τον ξενώνα, προκειμένου να καλύψει περισσότερες ανάγκες ηλικιωμένων. Η ζήτησή του είναι μεγάλη, αφού 60 ακόμη γέροντες περιμένουν μέχρι σήμερα τη δική τους σειρά για να φιλοξενηθούν.

Συγχρόνως λειτουργεί με τη βοήθεια και άλλων Φορέων συσσίτιο φαγητού, όπου σιτίζει καθημερινά 120 απόρους συνανθρώπους μας από την πόλη και τα γύρω χωριά.

Καταλαβαίνεται ότι τα καθημερινά έξοδα είναι τεράστια και τα κτιριακά προβλήματα πολύ μεγάλα.

Γι’ αυτό σας καλούμε στις 28 Δεκεμβρίου 2018, Παρασκευή βράδυ και ώρα 7.00, στο Νυδρί, στο «Κτήμα Γαρδέλη» σε μια βραδιά αφιερωμένη στα ένδοξα γηρατειά. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγητό και χορό, προσφορά πολλών χορηγών με κορυφαίο το «Κτήμα Γαρδέλη». Έτσι τα 10,00 € της πρόσκλησης θα μείνουν στο Ίδρυμα για τη λειτουργία του.

Προσκλήσεις διατίθενται στις ενορίες και στο Γραφείο του Ιδρύματος.