<>

Απολογισμός Φιλανθρωπικής βραδιάς τρέχοντος έτους 2020 Οίκου Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος.

Categories: Τελευταία νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, στο Κτήμα Γαρδέλη στο Νυδρί, η ετήσια «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της λειτουργίας του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόφιλος και τα μέλη του Δ.Σ., ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Κτενάς , ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, Μέλη του Περιφερειακού και Δημοτικού Συμβουλίου, οι ιερείς μας, εκπρόσωποι πολλών Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος ανοίγοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε το μεγάλο χορηγό της βραδιάς κ. Σπυρίδωνα Σκληρό οικοδεσπότη του «Κτήματος Γαρδέλη» και τίμησε τον Πρόεδρο της Equal Sosiety και δημοσιογράφο κ. Σπυρίδωνα Φρεμεντίτη για τη βαθιά του ευαισθησία και την πρωτοποριακή του δράση σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τη συνεργασία του με το Γηροκομείο και τον Δήμο Λευκάδος που πραγματοποιούν, συνεργαζόμενοι και οι τρεις φορείς, το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό φαρμακείο.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των 11.040,00 €.

Ευχαριστεί όσους εθελοντικά εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

 

Την Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ, το ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, τη ΣΧΟΛΗ ΒΥΖ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ, την Ι. ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, την Ι. ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ. Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την προβολή της εκδήλωσης. Το φωτογραφείο του κ. ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ για τη δωρεάν φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς. Τις επιχειρήσεις: ΚΑΒΒΑΔΑΣ Εμπόριο ποτών, τα αρτοποιεία: ΑΡΓΥΡΟΣ και ΚΑΛΟΥ. Τα ζαχαροπλαστεία IL SAPORΕ και TULIP. Τις κυρίες που έφτιαξαν τις πίτες. Τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τις εταιρείες, τα και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα: ΑΦΟΙ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ βουλκανιζατέρ, ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, VENEZIA, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ SHOES, TRENTY SHOES, ΜΠΑΖΑΡ, Forel, Zen, La Finezza, ΑΡΑΒΑΝΗ λευκά είδη, Happy Feet, ΟΣΤΡΙΑ, μικρό, butterfly, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Νυφικά-Βαπτιστικά», ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ (κρεοπωλείο),  HONTOS CENTER, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΖΑΛΕΑ, ΓΟΥΡΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΓΙΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ, CLEN MART,ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ,  ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΙΚΙΑ κομμωτήριο, mati mati, Stundio Flash, Boutique Bebe, Modelo, wwwXlgirl.gr, Μίγκος, Μartini, VICKO, Mistral, La Primavera, Bo – Bo, DOLTCE, Freeway store, mayoral, SANTA MAURA, ΚΑΤΣΕΝΟΣ,ΔΑΓΛΑΣ, Κιβωτός, Ηλακάτη, Μελο-Φάρμα, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ, Αμαρυλλίς, Ντανιέλα Κατωπόδη, Hairlines κομμωτήριο, ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ (οπωροπωλείο), ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, ΚΤΕΟ Β. ΜΕΛΑΣ, ΣΑΛΑΜΙ ΝΤΕΛΗΜΑΡΗ, Φάρμα ΚΙΡΚΗ, ΣΑΚΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Tulip, ΟΑΣΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, Ε. ΜΑΡΓΕΛΗΣ, Skondo, Grafistico, ΧΑΡΤΙΝΟ, Kinissis turs, ΒΛΑΧΟΣ turs, HOUSE OF SMILE, ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ιχθυοπωλείο) και τα φαρμακεία: ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΡΙΑΡΑ,ΑΛΕΞ. ΚΟΛΥΒΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΣΑ, ΧΑΡ. ΚΑΒΒΑΔΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΕΙΤΟΝΑ-ΒΕΡΥΚΕΙΟΥ, ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΤΖΙΑ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ. Επίσης τη: ΛΥΔΑ ΣΚΛΗΡΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ – ΜΑΚΡΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ και ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΦΙΑΤΗ. Τέλος τα καταστήματα από το Νυδρί: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΑΖΗΣ ηλεκτρικά,  ΑΡΤΕΜΙΣ, Caramella, ΖΕΥΣ Σ.Μ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΑΖΗΣ Σ.Μ., ΚΟΜΙΝΑΤΟΣ (ΚΑΒΑ), ΘΩΜΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ, Σ.Μ. ΒΑΓΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, LEI LUI,  P.S.  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους για τη σημαντική βοήθεια και αμέριστη στήριξη προς το Γηροκομείο μας, ευχόμενο χαρούμενο και ειρηνικό το 2020.