<>

Γιορτή λήξης κατηχητικών συντροφιών Ιερού ενοριακού Ναού Ταξιαρχών Καρυωτών.

Categories: Τελευταία νέα

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοφίλου , άλλη μια κατηχητική χρονιά έληξε το βράδυ του Σαββάτου, για την Ενορία Ταξιαρχών Καρυωτών Λευκάδος. Από πολύ νωρίς τα παιδιά όλων των βαθμίδων μαζί με τους δικούς τους  συγκεντρώθηκαν στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων της Ενορίας για να ζήσουν αξέχαστες στιγμές. Στιγμές παιχνιδιού, επικοινωνίας…

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού και κάτω από τις φτερούγες των Αγγέλων προστατών της Ενορίας , τα παιδιά έδωσαν το δικό τους στίγμα και το δικό τους παλμό σ’ όλο το χωριό. Έξι διάσπαρτοι σταθμοί παιχνιδιού, γνώσεων και ταχύτητας, πραγματικά ζωντάνεψαν το χωριό, υπό τους ήχους της καμπάνας του Ναού.

Από το πανηγύρι χαράς δεν έλειψαν και οι μικροί  μπόμπιρες, τα μέλη της ομάδας της προσχολικής ηλικίας, όπου συμμετείχαν με τις δικές τους τσουβαλοδρομίες.

Μετά το πέρας των παιχνιδιών ο αξιόλογος και δραστήριος  εφημέριος της Ενορίας π. Νεκτάριος Μάλφας (εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης), ευχαρίστησε τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και όλους τους εθελοντές που με χαρούμενη διάθεση συμμετείχαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της γιορτής αυτής, καθώς και όλους τους γονείς που για άλλη μια φορά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Ενορίας.

Τέλος σε όλους τους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν εδέσματα, ένδειξη αγάπης των γονιών προς όλους καθώς και τα αναμνηστικά δώρα προς τα παιδιά.