<>

«Γονείς και Παιδιά: Δίαυλοι επικοινωνίας και διαχείρισης της συμπεριφοράς»3η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Μαραντοχώρι και Λευκάδα!

Categories: Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλήτρια την κ. Σοφία Μεσσήνη, Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο, με θέμα: «Γονείς και Παιδιά: Δίαυλοι επικοινωνίας και διαχείρισης της συμπεριφοράς».

Θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12.30 στο Δημοτικό Σχολείο Μαραντοχωρίου. Η συνάντηση διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής. Παράλληλα, τα παιδιά θα απασχοληθούν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και αρτοποιήματα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.30 μ.μ. η ίδια ομιλία θα πραγματοποιηθεί και στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία),

Στη διάρκεια της ομιλίας, στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Με την πρωτοβουλία της αυτή η τοπική μας Εκκλησία στηρίζει την οικογένεια και αφουγκράζεται τον παιδαγωγικό προβληματισμό των σημερινών γονιών που αποζητούν συμπαράσταση στον απαιτητικό και υπεύθυνο ρόλο τους.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!

dialogoi