<>

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Categories: Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013 αρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

Την ερχόμενη Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013 αρχίζουν και φέτος επίσημα -με τη Θεία Λειτουργία «υπέρ φωτισμού και ενισχύσεως των νέων μας και των οικογενειών τους» και με την ακολουθία του Αγιασμού- οι παιδικές και νεανικές συντροφιές σε όλη την Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και στην Ι. Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης.

Η τοπική μας Εκκλησία προσκαλεί τα νεότερα μέλη Της σε διάλογο και επικοινωνία με αγάπη και ελευθερία, κομίζοντας πρόταση Ζωής, Αλήθειας και Ελπίδας. Τακτικές συναντήσεις στους ναούς και στα πνευματικά μας κέντρα, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και κάθε λογής ωφέλιμες πνευματικές ευκαιρίες θα προσφέρονται και φέτος στα παιδιά μας, που όλες όμως θα ολοκληρώνονται και θα βρίσκουν νόημα και σκοπό στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των συνάξεων αυτών, όπως ισχύει σε κάθε ενορία ανά ηλικία (από το νηπιαγωγείο μέχρι και φοιτητές). Πρόκειται για τα «κατηχητικά σχολεία», όπως τα ήξεραν οι παλαιότεροι, που δεν είναι όμως ένα ακόμη σχολείο, αλλά χώροι ελεύθερης και βιωματικής κοινωνίας προσώπων, τόποι συνάντησης εν Χριστώ!

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.:  26450 22415, εσωτ.: 22, 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr).

Λευκάδα, 4 Οκτωβρίου 2013

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

afisa_enar3is_prosxolikis_2013-2014_final_date (1)

afisa_enar3is_2013-2014_final_date