<>

Δυο εκδηλώσεις χαράς για τις παιδικές συντροφιές Δημοτικού στην Ευαγγελίστρια Λευκάδας και στο Νυδρί

Categories: Τελευταία νέα

Με μια χαρούμενη συνάντηση ολοκληρώθηκαν οι τακτικές συναντήσεις των παιδιών Δημοτικού Σχολείου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Λευκάδος την περασμένη Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014. Τα παιδιά τραγούδησαν, έπαιξαν, είδαν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της κατηχητικής χρονιάς που ήδη λήγει και θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν όλοι μαζί στην αγκαλιά της Εκκλησίας με την ευλογία του Χριστού μας.

  Ο εφημέριος της ενορίας, π. Γεράσιμος Ζαμπέλης ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τα παιδιά για την τακτική συμμετοχή τους, αλλά και τον υπεύθυνο κατηχητή π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη με τα εφτά παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου (Θωμαίδα Αδάμη, Χαρούλα Γεωργάκη, Δημήτρη Καράπαπα, Νεφέλη Πολυχρονοπούλου, Δανάη Σάντα, Ευγενία Σταματέλου, Κωνσταντίνο Τρανουλίδη) που βοήθησαν στο έργο της κατήχησης, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα για τα παιδιά. Τόνισε, βέβαια, ότι οι ευκαιρίες συνάντησης στην Εκκλησία μας δεν σταματούν με τον ερχομό του καλοκαιριού, αλλά κάθε Κυριακή και γιορτή ο Χριστός μας περιμένει, ενώ ακολουθούν οι κατασκηνώσεις και άλλες έκτακτες ευκαιρίες επικοινωνίας.

  Ακολούθησε κέρασμα αγάπης για όλους και μοιράστηκαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα, η Καινή Διαθήκη και εικονογραφημένα προσευχητάρια.

Το αναμνηστικό της κατηχητικής χρονιάς.