<>

Ο Αγιασμός των εγκαινίων του τοπικού Παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Categories: Τελευταία νέα

Το πρωί του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά και τον ευλαβέστατο διάκονο π. Σεραφείμ Περγάρη μετέβει στο νεοϊδρυθέν Παράρτημα Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λευκάδος (οδ. Ιωάννου Μελά 63-65) όπου και τέλεσε, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, τον Αγιασμό των Εγκαινίων, παρουσία μεταξύ άλλων του Πρόεδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) Αντγου κ. Σταύρου Κουτρή, μελών του Παραρτήματος, εκπροσώπων τοπικών αρχών, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στις άμεσες και κύριες δραστηριότητες, όπως και στους κορυφαίους σκοπούς και στόχους του τοπικού Παραρτήματος αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Τχης (ΤΧ) ε.α. κ. Γεώργιος Κοντομίχης ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχόμενος καλή δύναμη στο πολύπλευρο έργο του τοπικού παραρτήματος, ο Πρόεδρος της  Ε.Α.Α.Σ και ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς.          

     Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε με απονομή πλακέτας το μέλος του Παραρτήματος Αξκός ε.α. και Ακαδημαϊκός -Καθηγητής έδρας στη Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιώτης Δρακάτος για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά του τόσο στο στράτευμα όσο και την επιστήμη.