<>

Ευχαριστήριες επιστολές προς το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας.

Categories: Τελευταία νέα

Ευχαριστήριες επιστολές απέστειλαν προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας:

α. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. κ. Δαμασκηνός για τη φιλοξενία που παρείχε ο Ποιμενάρχης μας σε ομάδα προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου που περιηγήθηκαν στο νησί μας τον περασμένο Μάιο.(δείτε τα σχετικά link:

Η ανάμνηση του θαύματος της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

β. η διαχειριστική επιτροπή της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι Καρυάς  με αφορμή τη δωρεά, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και των γονέων του Θεοδώρου και Αικατερίνας, αγιογραφημένης εικόνος του Δεσπότου Χριστού η οποία τοποθετήθηκε και κοσμεί το τέμπλο του καθολικού της Ι. Μονής.

γ. η πυροσβεστική υπηρεσία Λευκάδος και ο Πύραρχος κ. Βασίλειος Κώνστας,  για τη συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην ενημέρωση του ευσεβούς πληρώματος εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. Η Ιερά Μητρόπολή μας διένειμε έντυπο υλικό σε όλους τους ενοριακούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής μας περιφερείας και πρόβαλε την όλη προσπάθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας με σχετικό υλικό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.