<>

Η ευλόγηση της Αγιοβασιλόπιτας της ”Νέας Χορωδίας” υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Categories: Τελευταία νέα

Το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας πλαισιώμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα, Ηγούμενος της Ι. Μ. Φανερωμένης και κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας της πόλεως της Λευκάδος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Νέας Χορωδίας. Νωρίτερα η πρόεδρος κ. Βασιλική Πολίτη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενη τα καλύτερα για τη νέα χρονιά ευχαριστώντας θερμά για το έργο τους τόσο τα μέλη του Δ.Σ όσο και τους χοροδιδασκάλους του Ομίλου, Βασίλη Μπίτση και Παναγιώτα Τσερέ καθώς και τη μαέστρο της χορωδίας Μαρία – Κυριακή Αραβανή.

Στην εκδήλωση έδωσαν το πάρον και τις προσωπικές τους ευχές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Δρακονταειδής, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μπουρδάρας και οι πρώην Βουλευτές Λευκάδος κ. Ξενοφώντας Βεργίνης και ο κ. Θεόδωρος Σολδάτος.

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα των τριών παιδικών τμημάτων του Ομίλου που χόρεψαν και τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ακολούθησαν οι Κανταδόροι και η Μαντολινάτα της Νέας Χορωδίας οι οποίοι παρουσίασαν ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα, συμπαρασύροντας έτσι το κοινό.