<>

Η ευλόγηση της Αγιοβασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Categories: Τελευταία νέα

Το πρωί του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. 26-1-2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος πλαισιώμενος από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Νυδριού-Μεγανησίου ευλόγησε στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού την Αγιοβασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με θερμά λόγια στην δράση του Συλλόγου και απηύθυνε πατρικές ευχές για καλή κι ευλογημένη χρονιά. Της Ακολουθίας προηγήθηκαν χριστουγεννιάτικοι χοροί των παιδικών τμημάτων του συλλόγου, των οποίων υπεύθυνη δασκάλα είναι η κ. Πέννη Τσερέ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν έκτος από τα μέλη και τους χορευτές του Συλλόγου, και ο βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην βουλευτής Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Φίλιππας Γεώργιος, ο πρόεδρος της κοινότητας του Πόρου κ.Γεράσιμος Ζαμπάτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ευάγγελος Θερμός, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Στάθης Σκληρός , ο κ. Φίλιππος Σκληρός, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού κ. Καίτη Φλώρου, καθώς κι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Νυδριού “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” κ. Σπύρος Κτενάς.