<>

Η ευλόγηση της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου Επαγγελματιών και προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Categories: Τελευταία νέα

Το απόγευμα της Κυριακής, 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Blue Νικιάνας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αρχικά, η κ. Θεοδώρα Μανωλίτση, μέλος του Συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στη συνέχεια ακολούθησε η ευλόγηση της πίτας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο, πλαισιώμενο από κληρικούς μας, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του πατρικές ευχές για τη νέα χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο Πρόεδρος, κ. Στέφανος Μανωλίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου. Τις προσωπικές τους ευχές έδωσαν επίσης ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Σέρβος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μπουρδάρας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπυρίδων Νίκας.

Τέλος, βραβεύθηκαν οι χορηγοί του αγώνα Lefkas Trail Run, αλλά και όσοι στηρίζουν τον Σύλλογο και τις δράσεις του.