<>

Η φετινή «Κατασκήνωση στην Πόλη» πλησιάζει…

Categories: Τελευταία νέα

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την, τρίτη κατά σειράν, «Κατασκήνωση στην Πόλη»… Ο θεσμός που αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι ετοιμάζεται να αρχίσει ξανά!

Περισσότερα από πενήντα παιδιά, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για εφτά ολόκληρες μέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, από τη Δευτέρα, 17 μέχρι και την Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015, με επίκεντρο την «Καταφυγή» (παλιά Μητρόπολη ή πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.).

Τα παιδιά θα απασχολούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα με ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες και εξορμήσεις στην πόλη της Λευκάδας και τις γύρω περιοχές.

Βίντεο από τις προηγούμενες «Κατασκηνώσεις στην πόλη» βλ. στους συνδέσμους: https://www.youtube.com/watch?v=bh2y027kukA και https://www.youtube.com/watch?v=mfZEERHFBo0.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265)  ά μ ε σ α, επειδή έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις…

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Η φετινή «Κατασκήνωση στην Πόλη» πλησιάζει...