<>

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Categories: Τελευταία νέα

Γίνεται γνωστό ότι, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεώς μας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση για την ενίσχυση των σκοπών του κατά την περίοδο των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Η Δωροέκθεση προετοιμάζεται και φέτος και θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη ομάδας νέων εθελοντών,  στην «Καταφυγή», όπως ονομάστηκε το παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο (οικία Καρίνταβα -πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) κοντά στην Κεντρική Πλατεία, ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου (οδ. Μεγανησίου 5 –το στενό του “Corner”).

Θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014, ενώ θα παραμένει ανοιχτή κάθε μέρα, τα πρωινά από 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και τα απογεύματα από 6.00 μ.μ. μέχρι 8.00 μ.μ.

 

Τα εγκαίνια της «Δωροέκθεσης»

Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ.

 

Παράλληλες δραστηριότητες:

Έχουν ακόμη προγραμματισθεί ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

-Όσο διαρκεί η «Δωροέκθεση», στον α΄ όροφο του κτιρίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Ν. Λευκάδας και το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ν. Λευκάδας, ο νηπιαγωγός κ. Γεώργιος Καραμήτρος εκθέτει έργα του προς πώληση και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τη βραδιά των εγκαινίων και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. θα υπάρχουν δραστηριότητες (ταινία, προβολές κ.ά.) και λιχουδιές (συντριβάνι σοκολάτας, μαλλί της γριάς κ.ά.) για τους μικρούς μας φίλους της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού!

-Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν φιλικές προβολές ταινιών για νέους 18+ και παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου αντίστοιχα.

 

 

Προσκαλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι, για να προμηθευτούν κάποια από τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της Εκκλησίας μας ανάμεσα στους νέους του τόπου μας.

 

 

Λευκάδα, 10 Δεκεμβρίου 2013 

 (Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση 2013-2014