<>

«Κατασκήνωση» και στο Νυδρί.

Categories: Τελευταία νέα

    Εδώ και τέσσερα χρόνια η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Από το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιείται Купить Ганджубас Холмск και στο Νυδρί!

   Αγόρια και κορίτσια, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, http://telegra.ph/Kupit-IKEA-Zvenigovo-04-26 από την Κυριακή, 25  μέχρι και την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, με βάση το Κέντρο Νεότητας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

   Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται http://telegra.ph/Zakladki-tramadol-vPetropavlovske-kamchatskom-04-11 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

   Βίντεο από τις προηγούμενες «Κατασκηνώσεις στην πόλη» βλ. στους συνδέσμους:

http://telegra.ph/Kupit-LSD-Aniva-04-13 https://www.youtube.com/watch?v=ldpvHQBNRK4 ,

Чем удобрять марихуану https://www.youtube.com/watch?v=CKCondG0QWw  και

source site https://www.youtube.com/watch?v=dwuqn2RSj2I Купить закладки героин в Лысьве .

Στιγμιότυπα από την κατηχητική δράση του Κέντρου Νεότητας των ενοριών Νυδριού και περιχώρων βλ. στο σύνδεσμο:

http://telegra.ph/Sol-v-SHCHekine-04-19 https://www.youtube.com/watch?v=ozUyfT17Gm8 go to site .

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265)  ά μ ε σ α!

KSTP2017_NYDRI