<>

Μια ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση 2014

Categories: Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 οι Εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για μια ολόκληρη ημέρα τους γονείς και να τους δώσουν την ευκαιρία να γίνουν και πάλι παιδιά!

Η «ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση» οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και η περσινή εμπειρία ήταν πολύτιμη για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, το μετόχι της Ι. Μονής Φανερωμένης πάνω από την Κατασκήνωση, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Θα ακολουθήσει πρωινό στον χώρο της Κατασκήνωσης και εισήγηση από τον Δρ. Μουσικολογίας – Θεολόγο κ. Ηλία Λιαμή, με θέμα: «Αφήνοντας τα παιδιά μας να μεγαλώσουν…»

Κατόπιν, κοινή τράπεζα, ψυχαγωγία και βιωματικές δραστηριότητες σε ομάδες.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ.

Παράλληλα, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.:  2645022415, εσ.:  21-23 και 6974795265).

 

«Μια ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση» 2014