<>

Μια ημέρα στην κατασκήνωση για τους γονείς.

Categories: Τελευταία νέα

«Μια ημέρα στην Κατασκήνωση

για τους γονείς!»

 

 

Γίνεται γνωστό ότι η Ιερά Μητρόπολή μας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών γονιών να μπορούσαν κι αυτοί να ζήσουν για λίγο στην Κατασκήνωση, όπως τα παιδιά τους, διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 «Μια ημέρα στην Κατασκήνωση για τους γονείς».

Από το πρωί, με τη Θεία Λειτουργία μέχρι αργά το απόγευμα, όσοι γονείς επιθυμούν, θα χαρούν την επικοινωνία και την ομαδική ζωή με τη φροντίδα της τοπικής μας Εκκλησίας. Θα φιλοξενηθούν στις Εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κοινή τράπεζα, ομαδική ψυχαγωγία, ευκαιρίες διαλόγου σε ομάδες και εισήγηση από τον κληρικό της Ι. Μ. Πατρών π. Αντώνιο Ρουμελιώτη, με θέμα: «Τι ρόλο έχουν στην αγωγή των παιδιών τα πάθη, οι αρετές και η μετάνοια».

Θα υπάρχει παράλληλα δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, ώστε να μπορέσουν απερίσπαστοι οι γονείς να ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα.

Την εκδήλωση θα ευλογήσει με τη συμμετοχή του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας π. Θεόφιλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265).