<>

Μια ξεχωριστή έναρξη παιδικών και νεανικών συντροφιών της ενορίας Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών.

Categories: Τελευταία νέα

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοφίλου, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό για την έναρξη των συναντήσεων των παιδικών και νεανικών συντροφιών της ενορίας Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών , έλαβε χώρα η γιορτή έναρξης. Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, τα παιδιά, οι κατηχητές, οι γονείς και ο δραστήριος και κατά πάντα άξιος εφημέριος της Ενορίας π. Νεκτάριος Μάλφας, έζησαν όμορφες στιγμές αρχικά στον αύλειο χώρο του ενοριακού Ναού και στη συνέχεια στο χώρο των Αλυκών και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα. Άλογα με τους καβαλάρηδές τους, παρέλαβαν τα παιδιά από το Ναό και τα βόλταραν μέχρι το χώρο των Αλυκών, όπου συνεχίστηκε η ιππασία. Μετά τη βόλτα όλοι γεύτηκαν σουβλάκια, παγωτά, εδέσματα και γλυκά, προσφορά των μητέρων των παιδιών μας. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ενοριακού Ναού εκτιμά κι ευχαριστεί τις χορηγίες των παρακάτω, οι οποίοι συντέλεσαν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτής της γιορτής, με απώτερο σκοπό τη χαρά των ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

-Το Ζαχαροπλαστείο – Κέτερινγκ ΚΥΡΙΑΚΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΖΗ, για την χορήγηση των παγωτών στο εντυπωσιακό καροτσάκι παγωτού!!!

-Το Κατάστημα Χαρτικών και Συσκευασίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ & ΠΑΝΟΥ ΔΩΝΟΥ για τα αναλώσιμα της γιορτής.

-Τους ιππείς: Κώστα Καρφάκη, Επαμεινώντα Καρφάκη, Θανάση Ορφανό, Γιώργο Ορφανό, Σάκη Γουρζή και Αποστόλη Κοντογιώργη που χάρισαν βόλτες και χαμόγελα στους φίλους μας με τα όμορφα άλογά τους!!!

-Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους τους συντελεστές-εθελοντές, τους δωρητές ενθυμίων και τους γονείς των παιδιών που γι’ άλλη μια φορά εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο ασφαλές λιμάνι, την Εκκλησία μας.

Καλή κατηχητική χρονιά.