<>

Οι ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων Λευκάδος και Μεγανησίου.

Categories: Τελευταία νέα

To Σαββάτο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 6:30 μ. μ. τελέσθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (Παλαιό Δημαρχείο) η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λευκάδος, των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Λευκάδας , παρουσία όλων των εκπροσώπων των αρχών του τόπου αλλά και πλήθους πολιτών.
Αρχικά ο νέος Δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής και μερικοί εκ των νεοεκλεγέντων συμβούλων ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, ενώ αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  τέλεσε, μαζί με κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Ακολουθία της εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής και εν συνεχεία όρκισε  τα υπόλοιπα μέλη.
Την επομένη, Κυριακή 24 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σπαρτοχωρίου Μεγανησίου και στη συνέχεια στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μεγανησίου  τέλεσε την ορκομωσία του νέου Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα. Στην αίθουσα παραβρέθηκαν ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής με τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Νικητάκη και Περδικάρη, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο Διοικητής του ΟΓΑ  κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο (απερχόμενος) Αντ/ρχης Λευκάδας κ. Θεόδ. Βερύκιος κι εκπρόσωποι του Λιμενικού, της  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και οι πρώην Δήμαρχοι Μεγανησίου κ. κ. Σακκάς και Φερεντίνος .