<>

Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου στον Οίκο Προνοίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Categories: Τελευταία νέα

Το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ. μ. εψάλη στον Οίκο Προνοίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, πλαισιούμενου από κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών της πόλεως Λευκάδος και Νυδριού – Μεγανησίου.

Παρ’ όλο τον άστατο καιρό, μεγάλος ήταν ο αριθμός των ευσεβών πιστών που προσήλθαν από νωρίς στο κτήριο του Γηροκομείου για να λάβουν την ευλογία. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Σωτήριος Τσάρκος, Εφημέριος του Ι. Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του Γηροκομείου Αιδεσιμολ. Οικονόμο π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο και τους συνεργάτες του για την ανιδιοτελή διακονία τους και την άψογη διοργάνωση της πανηγύρεως καθώς και στους υπόλοιπους εθελοντές που ακούραστα προσφέρουν καθημερινώς τις υπηρεσίες τους με σκοπό την φροντίδα των τροφίμων γηραιών αδελφών μας.