<>

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στις εκδηλώσεις πρός τιμήν της αφίξεως του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου στη Λευκάδα.

Купить Скорость Нижние Серги Categories: Τελευταία νέα

click     Το μεσημέρι της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Λευκάδος η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας, παρουσία μεταξύ άλλων του Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου συνοδευόμενου υπό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεώς μας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανασίου Κοσμά, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεωργίου Βασιλειάδη, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασιλείου Λεβέντη, του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεοδώρου Γαλιατσάτου, του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεοδώρου Χαλικιά, του Βουλευτή Λευκάδας κ. ΑΘανασίου Καββαδά και του Δημάρχου Λευκάδος κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή.

http://telegra.ph/Ochishchenie-solyu-04-25     Αργότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και στη συνέχεια μετέβει στη Νικιάνα όπου και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Μαγεμένου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημείο εκείνο έγινε το καλοκαίρι του 1807 η ιστορική συνάντηση των οπλαρχηγών του 1821 υπό του Ιωάννου Καποδίστρια, καθώς τότε φυτεύτηκε ο σπόρος της Ελληνικής Επανάστασης στο νησί μας. Παρούσες στις παραπάνω εκδηλώσεις ήταν ασφαλώς και οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

http://telegra.ph/Kupit-zakladki-tramadol-v-Balakove-05-10 IMG_3145 IMG_3146 IMG_3171 IMG_3191 IMG_3176 IMG_3174 faneromenI-28-640x427