<>

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στο 40νθήμερο Πολυαρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Categories: Τελευταία νέα

Το πρωινό του Σαββάτου, 4ης Αυγούστου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος μετέβει με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου όπου κι έλαβε μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια στο τεσσαρακονθήμερο Πολυαρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου του μακαριστού Ποιμενάρχου της των Λαρισαΐων Εκκλησίας, τελέστηκε τρισάγιο κατόπιν προτροπής του Τοποτηρητού της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για όλους τους εν πυρί τελειωθέντας αδελφούς. Ακολούθως Αρχιερείς, Άρχοντες, κλήρος και λαός μετέβηκαν στον τάφο του αοιδίμου Ιεράρχου, όπου και τελέστηκε τρισάγιο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής αυτού.