<>

Πραγματοποιήθηκε η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, προστάτου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως

Categories: Τελευταία νέα

To απόγευμα του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου 2017  και ώρα 18:30 μ.μ. εψάλη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου Λευκάδος ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, Πατριάρχου Αλεξανδρείας, προστάτου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας. Την παρουσία τους έδωσαν πολλοί κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες του Γ.Φ.Τ.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο υπέυθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ιερολογιώτατος Ιεροδιάκονος π. Χριστοφόρος Αραβανής, αναφερόμενος στο βίο του εορταζομένου Αγίου καθώς και στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την κυριώνυμο ημέρα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή κληρικών συνεργατών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου. Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.