<>

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση του χρηματικού προϊόντος του φιλανθρωπικού καλαθοσφαιρικού «Αγώνα Αγάπης».

see Categories: Τελευταία νέα

go site     To πρωϊνό του Σαββάτου, 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβει στον Οίκο Πρόνοιας (Γηροκομείο) της Ιεράς μας Μητροπόλεως όπου και πραγματοποιήθηκε  η παράδοση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τον  αγώνα μπάσκετ τον  «Αγώνα Αγάπης», μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της ομάδας  Δόξας Λευκάδας.

Купить Гиблый Новоалтайск    Το χρηματικό ποσό  που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 14.328 ευρώ , από τα οποία τα 1.780 ευρώ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο, κατα την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού.   Το προϊόν της φιλανθρωπικής αυτής πρωτοβουλίας δόθηκε ισόποσα στο Γηροκομείο και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια και δίνει την δική της μάχη εδώ και μήνες σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

watch     Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου Πρόνοιας, ο Αιδεσιμολογιώτατος πρεσβύτερος Παναγιώτης Ζαβιτσάνος, διευθυντής του Γηροκομείου, οι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Ανδρέας Λοβέρδος εκπρόσωποι της βουλής και εκ μέρους των παλαιμάχων της Δόξας ο Χαράλαμπος Καλός,ο  Νίκος Χαμοσφακίδης και  ο Νίκος Τυπάλδος. Μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο από όσα μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί στους φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνει η ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

go     Στην  δικηγόρο κυρία Κοψιδά Μαριάννα, ως εκπρόσωπο των γονιών της μικρής Παναγιώτας, παραδόθηκε  το αποδεικτικό κατάθεσης  των 7.164 ευρώ  από την τράπεζα με το αντίστοιχο ποσό. Η κα Κοψιδά δεν παρέλειψε με τη σειρά της να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή.  Στο Γηροκομείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως δόθηκε το ίδιο ποσό, η απόδειξη του οποίου παραδόθηκε στον διευθυντή π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο. Ο π. Παναγίωτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί  το αξιοσέβαστο αυτό χρηματικό ποσό.

   Ο  βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ κος Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι ήταν από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί σε παρόμοιους αγώνες και συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα ο οποίος απέκτησε μια παραπάνω αίγλη χάρη στην συμβολή και την προσωπική παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Θεόφιλου.

IMG_3536 IMG_3537 IMG_3538 IMG_3541 IMG_3542