<>

Προχείριση και Ενθρόνιση εκλεγμένου Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος.

Categories: Τελευταία νέα

Την Κυριακή των Μυροφόρων, 22 Απριλίου 2018, μετά το πέρας της Δοξολογίας του Όρθρου και ώρα 8:45 πρωινή, θα τελεστεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος, κατά την Εκκλησιαστική τάξη, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, η Προχείριση και η Ενθρόνιση του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικηφόρου Ασπρογέρακα.

Προσκαλούνται οι Χριστιανοί να συμμετάσχουν στο χαρμόσυνο και ιστορικό αυτό γεγονός για την Ιερά Μονή και να ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Πανάγιο Θεό, ώστε δια πρεσβειών της Παναγίας της Φανερωμένης, να στερεώνει και να ενισχύει στο έργο του το Γέροντα της Ιεράς Μονής.

Ενημερώνουμε τους ευλαβείς προσκυνητές, ότι ενόψει της Ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, την Κυριακή των Μυροφόρων 22 Απριλίου 2018, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λευκάδος προς την Ιερά Μονή.

Αφετηρία: Στάση ΚΤΕΛ στον Άγιο Μηνά

Αναχώρηση πρώτου δρομολογίου: 7:30 π.μ.

     Παρακαλούμε θερμώς τους προσκυνητές, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, να αποφύγουν κατά την συγκεκριμένη ημέρα την προσέλευσή τους με ιδιωτικά αυτοκίνητα (Ι.Χ.) και να προτιμήσουν ως μέσο μεταφοράς τους τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λευκάδος, τα οποία θα εκτελούν συνεχή δρομολόγια για την άνοδο και επιστροφή τους μέχρι και τις 14:00 μ.μ.

Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ   Α Ν Ε Σ Τ Η