<>

Πρόγραμμα Θυρανοιξίων Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος.

Categories: Τελευταία νέα

      Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη go to link Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 8:00 μμ. θα τελεσθεί source link η ακολουθία των θυρανοιξίων του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου, που βρίσκεται στην αυλή του Επισκοπείου της Μητροπόλεώς μας και αποτελεί προσφορά προς την τοπική μας Εκκλησία ευλαβεστάτης χριστιανής, η οποία, στη μνήμη του μοναδικού της τέκνου, Ευτυχίου, θέλησε να ανεγείρει τον Ναό.

      Για τον λόγο αυτό το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο θα τιμάται στο όνομα του here Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

     Την enter Παρασκευή το απόγευμα θα ψαλεί go here ο Αγιασμός των θυρανοιξίων και θα ακολουθήσει Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του http://telegra.ph/Sol-v-ZHigulevske-04-10 Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θ ε ο φ ί λ ο υ.

      Το http://telegra.ph/Diazepam-na-latyni-04-25 Σάββατο το πρωί και ώρα 7:30 π.μ. θα τελεστεί ο Назад к глушилке Όρθρος και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας θα ψαλεί τριετές go μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τέκνου της δωρήτριας του Ιερού Ναού.

       Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε και να λάβετε την ευλογία του Αγίου Ευτυχίου ο οποίος πλέον θα τιμάται με λαμπρότητα στην Ιερά μας Μητρόπολη.

ΑΦΙΣΑ ΑΓΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ 2017