<>

Δελτίο Τύπου Γραφείου Κληροδοτημάτων Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Categories: Τελευταία νέα

Από το Γραφείο Κληροδοτημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης γίνεται γνωστό ότι, σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν και τα νόμιμα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους, με βάση τα κριτήρια που θέτουν οι κανονισμοί λειτουργίας των Κληροδοτημάτων και η συναφής νομοθεσία, για τα έτη 2020 και 2021 ενισχύθηκαν οικονομικά από το Κληροδότημα Θωμά Καπογεωργάκη 14 δικαιούχοι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, το ποσό των 9.800,00 ευρώ.

Επίσης, από τα Κληροδοτήματα Θωμά Καπογεωργάκη, Νικολάου Φέτση και Νικολάου Φρεμεντίτη, ενισχύθηκαν με επίδομα γάμου 10 οικονομικά αδύναμες κοπέλες, με το συνολικό ποσό των 10.000,00 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, λόγω της υφιστάμενης υγειονομικής κατάστασης, δεν πραγματοποιήθηκε φέτος η συνηθισμένη σύναξη για την απόδοση στους δικαιούχους των οικονομικών τους βοηθημάτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Θεόφιλο, ως Πρόεδρο των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Κληροδοτημάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αλλά αυτά κατατέθηκαν στους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΚ  ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ 

ΤΗΣ  ΙΕΡΑΣ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ