<>

Παιχνίδι και ομαδική ζωή στην «Κατασκήνωση στο Νυδρί»!

Categories: Τελευταία νέα

Έρχεται και πάλι, μετά από δυο χρόνων διάλειμμα, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η τοπική μας Εκκλησία για τα παιδιά της περιοχής γύρω από το Νυδρί.

Βόλτες μέσα στη φύση και άφθονο παιχνίδι στις κοντινές εξοχές, κατασκευές, πρωταθλήματα, ευκαιρίες δημιουργίας… όλα με αφετηρία κάποιον από τους ναούς μας και σημείο αναφοράς τον Χριστό μας, αναμένεται να ενθουσιάσουν ξανά τα παιδιά που ήδη συμμετείχαν και όσα θα θελήσουν να προστεθούν για πρώτη φορά στη συντροφιά μας.

Απευθύνεται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από την Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, που καλούνται να παίξουν και να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 20 μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, από τις 9.00 το πρωί ως τις 4.00 το μεσημέρι, με τη φροντίδα μιας ζωντανής ομάδας μεγαλύτερων παιδιών που ασκούνται στη δημιουργική συνεργασία και την εθελοντική προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο του προγράμματος, π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 16 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265.